stysebastiansjodin.blogg.se

2013-06-30
09:03:00

man måste bara älska att utmana kroppen
 
 
Haha, idag så känns det verkligen i kroppen. Skön känsla. Jag och Jonathan fick mötas ett antal gånger och det är inte så roligt eftersom att vi har alltid tränat med varandra och vet precis allt om hur vi bryter. När vi står där och möts i -95 kilos klassen så blir vi uppropade i -85 kilos klassen samtidigt på andra bordet, haha. publiken börjar nog bli lite uttråkad av att se oss hela tiden uppe på scenen ;) Man blir ganska utsliten när man tävlar på två bord samtidigt och vid ett tillfälle så fick jag köra fyra matcher på rad. Jag älskar utmaning! 

Denna tävling var nog tyngre än SM. här fick man bryta mot mycket tyngre brytare, men det är nog så man utvecklas :)

2013-06-29
23:40:00

Vars är tandvärken?
Fy vilken hård dag det har varit. Jag och släkten vägde in oss igår kväll och då bestämde jag och jona oss för att delta i -85. -95 och +95 kilos klasserna i högern och vänster bara för att få så många starter och så mycket träning som möjligt. Sagt och gjort, det blev nog några fler matcher än vad som var tänkt... Jag slutade i en final och tog hem silver i -85 kilo seniorer vänster arm, fyra i vänster arm -95 kilo senior. Kul för mig! ;) Tungvikten var som inte så väntat enormt tung!! där vann jag otroligt nog en match som jag faktiskt är lite stolt över. 
 
 
Jona tog hem Guld och silver på Juniorsidans tyngsta klass och sedan Brons i -85 kilo senior vänster, kom till final i -95 kilo seniorer vänster. Sedan Victoria hon tog hem ett bron i damernas tungvikt efter Heidi Andersson och Fia reisek. enormt bra där! Simon min bror han tog hem ett guld och silver i sin klass -65 kilo, och Andreas som tävlade enbart vänster i supertungvikt hamnade på en fjärde eller femte plats vilket också är enormt bra! 
 
 
 
 

2013-06-25
22:14:00

PB!
 
Lite tidigt meeen jag tog PB idag! Kul för mig!.

Körde bröst å triceps. Började med pecdec som uppvärmning och sedan Bänk, sned hantellpress, dips. Avslutade med pushdown och bröst i cablecross.

efter både hantelpressarna och bänken så kände jag mig riktigt pigg och varm så jag gick på med viktade dips

1 x 8 20 kilo
1x 8 40 kilo
1x 6 60 kilo
1x 3 70 kilo
2x 1 80 Kilo, PB!

Så grymt skönt alltså! med det kom lite tidigt i min träningsperiod eftersom att jag egentligen inte har börjat träna på max vikter än, utan bara kört uppbyggnad. Men ibland är det svårt att låta blir ;)

2013-06-23
21:46:00

Utan Pwo
 
Ikväll så blev jag tvungen att köra utan PWO eftersom den tog jag i morse men klart det gick lika bra ändå!

Körde Bänkpress, Hantelpress, Viktade dips, pecdec och pushdown med rep. få övningar men många set och endel reps. körde upp till 60 kilo extra vikt på dips och det kändes enormt bra! styrkan är påväg. Nu ska jag lägga mig, jobb i morrn

2013-06-23
08:42:37

Sunday!
Midsommarhelgen är snart slut.. tråkigt. tyckte om min lön under dessa dagar ;) haha.

tog mig en PWO och körde sprinter med http://iwillnotgiveup.blogg.se/. För mig blev det tio stycken med 3 minuters vila emellan.

fy så spänstig jag kände mig idag! jag höll ett högre tempo och kom några steg längre än förut. Kanske all sömn och vatten har börjat hjälpa. ikväll har jag planerat att köra ett bröst och triceps pass också. Men först blir det jobb fram till kl 17.30

StrongerTyesterday

2013-06-22
09:17:00

Ser inte så gott ut ;)
Haha titta på detta klipp!

Imorse så kände jag för ett axelpass så det fick bli det också!

det blev axelpress med hantlar, bred rodd, högrodd, sidolyft med hantlar, sidolyft i cablecross, omvänd pecdec. ett perfekt pass! testa gärna
 


Igår på brösdtå triceps passet så körde jag bänkpress, viktade dips och hantelpressar och mycket annat. Men i just dessa övningar gick jag lite tyngre, vilket kändes jätte bra!

Snart drar jag på jobbet och vet inte riktigt vad jag ska köra ikväll men det kommer jag nog på

2013-06-21
08:28:00

All of life comes to me with Ease, Joy and Glory!
Midsommar som alla vet! För mig blir det mest jobb hela helgen och gymmet. inte så oväntat kanske. Benpasset i onsdags gick grymt bra! körde på i två timmar med alla övningar jag kunde komma på och som avslutning så körde jag Benböj och Raka marklyft.. Kom hem och låg i sängen alldeles yr och somnade på stört.

Igår körde jag två pass, det första var Mage/Vader på gymmet, där klarade jag av min första frontlever!! fast inte så att jag kunde börja räkna sekunder men jag stannade i rätt läge och kände hur jag låste kroppen. Bra början!

Och för den som inte vet va en Frontlever är så ser du på bilden

Drog senare till Storuman å bröt arm med Jona, Victoria, Jonas, Kim, Johan, Johannes och Jesper. FY vilka starka armar det finns alltså! grymt!

All of life comes to me with Ease, Joy and Glory!
All of life comes to me with Ease, Joy and Glory!
All of life comes to me with Ease, Joy and Glory!
All of life comes to me with Ease, Joy and Glory!
All of life comes to me with Ease, Joy and Glory!
All of life comes to me with Ease, Joy and Glory!
All of life comes to me with Ease, Joy and Glory!
All of life comes to me with Ease, Joy and Glory!
All of life comes to me with Ease, Joy and Glory!
All of life comes to me with Ease, Joy and Glory!

2013-06-19
08:48:17

Squats
Dagen har bara börjat! Ikväll blire detta

2013-06-18
09:04:00

Längtar till att få maxa lite nu!
 
Det blev pullovers med hantel, Bänk, lutande bänk, cablecross under ifrån och över i från bröst.

Bänk:
8 rep 60 kilo
8 rep 80 kilo
8 rep 90 kilo
8 rep 100 kilo
4 rep 105 kilo

Lutande:
8 rep 60 kilo
8 rep 80 kilo x 3

Och avslutade med en massa set och reps i Cablecrossen! Nu är jag riktigt sugen på att få göra några max lyft i bänken! men det får vänta i några veckor :)

StrongerTyesterday



2013-06-18
06:52:00

Morning!
Sitter och dricker min PWO och snart äre dags för gymmet. Rygg/Biceps passet igår gick grymt bra! allt kändes bra rakt igenom, totalt blev det två timmar långt med rodd, enarsrodd x2, latsdrag, rodd med hantel, chins, pullups, omvända flyes, bicepscurl m stång, hantel, koncetrations curls, biceps med rep. GRYMT!

Nu äre bröst som gäller! Ganska bra hylla på Arnold

2013-06-17
08:17:00

Redan midsommar!
 
 
Det känns som tiden flyger förbi alldeles för fort, till helgen är det midsommar. Redan?. för mig blir det jobb och gymmet hela den helgen.

I morse klev jag upp och gick en Promenad ( går nog lite för sakta för att kunna kalla det PW än ;) ) vilket var jäkligt skönt. Man hinner tänka igenom väldigt mycket och reflektera över hur kroppen känns. 
 


Ikväll ska jag kötta rygg och biceps, taggad! i min uppbyggnads period så är jag inne på åtta repetitioner och ska strax gå ner på sex repetitioner i någon/några veckor innan jag går på den tyngsta perioden. 

2013-06-06
10:22:00

Supermatcher!
Nu är det klart, ett gäng på 18 personer inklusive mig själv ska åka över till Finland och bryta supermatcher den 20 Juli. Dem som arrangerar allt detta heter Pulldozers ( http://pulldozers.com/ ). Ska bli enormt roligt!

Klart det pirrar lite extra i magen nu. Det är sex veckor kvar och jag har fyra veckor kvar av högreps perioden som sedan kommer att övergå till en tung period på två veckor å sen äre Finnland.

Jag har hunnit kört mitt träningsupplägg snart i två veckor och förra veckan blev det nio stycken pass, två armbrytar pass med avslutning att repa ut mina biceps, ryssträning ett pass, axlar på gymmet ett pass, Ben ett pass, Bröst ett pass, rygg ett pass och 2 pass Sprinter.

Hittills tycker jag allt fungerar jätte bra! och idag äre min ätardag och Biceps står på schemat!

2013-06-01
21:10:29

skönt med regn också!
blev att köra rygg ikväll. Älskar den kontakt jag har nu, allt jag gör känns verkligen enormt. Inga problem att döda ryggen när det är på de viset :)

Uppvärmningen blev 5 set av chins och dipps

sedan

Latsdrag 5 set superset pecdec omvänd
Sittande rodd 5 set superset mage
Bred sittande rodd 5 set superset mage
Enarms rodd i maskin 5 set på varje arm
Latsdrag med rodd handtag 5 set
Enarms rodd i rodd (i samma maskin som vanliga rodd) 5 set på varje arm
Omvänd pecdec 4 set

Tycker jag har en väldig social vän! erkänn att du är lite avis ;)

2013-06-01
17:54:42

BicepsAction från i veckan
 

2013-06-01
08:58:46

Härlig Helg!
Vakna upp kl 06.30 å tog en celsius sen bar det iväg ut i solen och köra lite sprinter! 

2013-06-01
07:02:12

Mindset!