stysebastiansjodin.blogg.se

2013-04-29
23:33:00

Jag gör allt för att det är så himla roligt!
Ikväll tränade jag Armbrytning, men hur kan man tycka de ä så roligt? går nästan inte att förklara med ord. De ä ba kul! Man får ge allt man har och verkligen ta i! Jag tror nog det är därför man aldrig ger upp, än hur ont kroppen skriker vissa gånger. förra veckan fick jag så ont i armarna att jag bara villa lämna kroppen eller ta bort mina armar. Trotts detta så fanns fortfarande ett leende på läpparna och jag körde ännu hårdare. Idiotiskt kan många tycka. Just den känslan är den skönaste i världen, man får uppleva smärta men samtidigt känna hur stark man är.

Jag tränar i stort sett varje dag, inte för att bevisa hur duktig jag är utan för att jag tycket det är enormt roligt. jag vill inte och kan inte sluta träna, det är min livsstil och kommer bli min framtid.

Jag lever mitt liv som jag vill och efter det jag tycker är det roligaste jag vet. Varför ska man begränsa sig med saker man egentligen inte vill eller saker som andra säger att man bör göra eftersom det är så de "ska" vara. Nä. Man lever ju för att ha roligt och njuta här i livet.


Mitt jobb i framtiden kommer inte att gå ut på att ha den fetaste lönen och ha känslan av att inte egentligen vilja jobba med just det. Utan jag ska vilja se fram emot alla dagar varje gång jag kliver upp, och jag ska skratta mig igenom jobbet och se hur människor når utveckling. för mig ska jobbet inte kännas som ett jobb. Det är bara DU själv som sätter begränsningar i ditt liv, du kan uppnå precis vad som helst i ditt liv bara du är villig för förändring och villig att bryta mönster.




Du kan prova att ställa denna fråga till dig varje morgon:

Hur skulle jag vilja att mitt liv såg ut?

och sedan säga detta

Hela livet kommer till mig med lätthet, glädje och härlighet
Man lyckas alltid spänna Biceps när man får chansen ;) Jag sitter längst ner på G:et

2013-04-15
23:13:00

Hur kan det bli bättre än såhär?
Sitter just nu och har gjort en beställning från MMsports, det blev att beställa mer protein, vitaminer å mineraler. Det viktigaste!

Tunt med inlägg på sista tiden så har en hel del att skriva ikapp. Sista dagen på lovet så for jag, Jonathan och hans pappa ner till Umeå för att gå på en Access Bars kurs. En jätte spännande upplevelse! går inte att beskriva riktigt men jag rekommenderar den verkligen.

information:
Bars är en fantastiskt behaglig och avslappnande process, som utan någon ansträngning tar bort begränsningar på alla områden i ditt liv. Efter sessionen känns det i sämsta fall som om du precis har fått ditt livs bästa massage – och i bästa fall kan hela ditt liv förändras till det bättre med fullkomlig lätthet.

Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och trosuppfattningar vi har eller har haft om någonting. Det kan till exempel handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp, sexualitet…

När dina Bars berörs hjälper det dig att släppa de mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet. Vad mer är möjligt då?

Det är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen. Många upplever att tankebruset tystnar, att de sover djupare och att deras relationer förbättras. Bars används även mot stress och kronisk värk.

Dessutom så har det hänt ännu fler roliga saker inom träningen för mig. Allt började från och med mitt förra PB i marklyft 172,5 kilo, som jag var enormt glad över och en Fail på 180 kilo samma dag. Plågade mig på gymmet och träningarna ett tag till.


Förra onsdagen, BenOnsdag. Klev vi ner på lokalen och började värma upp med 10-20 kilos ökningar i marken. 90,100,110,120.. och allt känns jätte bra! ryggen håller och greppet suger fast stången. lägger på 175 kilo och ställer mig upp, kändes lättare än 172.5. Ett nytt PB igen! men varför stoppa där, lägger på 180 kilo för ett nytt försök.

Drar åt lyftarbältet och tar ett Djupt andetag, greppar stången å ställer mig upp. Jag håller i 180 kilo på fingrarna. Slog nyss PB IGEN. Hur kan det bli bättre?

Jo jag ska tala om för er att redan i går så gick det ännu bättre. vi planerade ett rå jäkla bröst pass men första övning Bänkpress. Där stegade jag från 85,95,105,115,120,125,130 kilo! PB.

Jag tog PB med 5 kilos ökning i bänken, kul för mig!

Det summeras, StrongerThanYesterday!

Hur mycket bättre än såhär kan det bli?

2013-04-04
14:56:00

Only the Good stuff!
Har varit och inhandlat Celsius och annat gott inför tävlingen som är i helgen, NorthenArms. Där kommer jag att tävla i senior -90 kilo, alltså en tyngre viktklass än vad jag egentligen bryter i men det är bara för att få lite träning och känna på tyngre armar.

Just nu så sitter jag och äter Broccoli, tonfisk och ägg. Nyttig ska man va (men kanske inte alltid är) ;)

2013-04-03
15:02:00

Don´t be afraid To Fail!
En helt vanlig Onsdag står skriven som BenOnsdag varje gång. Det var länge sedan jag körde ben i Lycksele, så det var ännu roligare denna gång.

Hade en lite sovmorgon idag och drog ner på gymmet runt 12.00, vilket kändes jätte bra. utvilad och enormt pigg! innan så satt jag och funderade på vilka övningar jag skulle köra och det fick bli Marklyft, Benböj, Benpress, Lårcurl och Benspark.

i den följden körde jag också. Blev först en liten uppvärmning/aktivering av bål och ben, sedan startade jag på 60 kilo och steg sakta uppåt.

60, 100, 120, 130, 140, 150, 160, 170... 170 kändes tungt men jag får ju inte ge mig där, la på 2.5 kilo och tog ett djupandetag sedan ställde jag mig upp. Denna gång var ansiktet rödare än en tomat och stången tyngde ner i mina händer något enormt. 172.5 kilo PB!

Efter jag suttit där en stund så kom det fram en kille och frågade om jag tagit 200 kilo. Jag skrattade lite och sa, "nää jag tog nyss PB". "Grattis" sa han men tyckte det såg för lätt ut och frågade om jag inte skulle testa på 180 kilo också. okej, tänkte jag. la på 180 kilo och laddade rejält. Står i bottenläget och känner hur jag lyfter allt från backen men det tog lika fort stopp.. Stången föll ner i backen igen. Om ett tag ska jag göra ett nytt försök. Jag lovar!

Stronger Than Yesterday

2013-04-02
16:20:00

Gymmet i Lycksele
Sitter på gymmet i Lycksele och har just druckit upp sista skvätten av denna pwo. Dags för axlar
Kategorier: Träning; | Ingen har kommenterat än bli den första!

2013-04-01
10:38:00

Pow3rd 2.0
Jag gick in på OneMoreRep i Lördags och köpte den nya uppgraderade Pow3rd 2.0 och gav en till Jonathan: http://styjonathankarlsson.blogg.se/ och en till mig själv.
klockan 21.30 igår kväll så satt vi i soffan och dö tittade lite på tv medan vi funderade på vad man skulle kunna göra av kvällen som var kvar. Efter en liten stund så satt vi i köket med var sitt glas Pow3rd 2.0 och tänkte köra lite armbrytning och gym eftersom dom har ett helt eget fungerande gym och armbrytarbord på övervåningen.
 
På den gamla Pow3rd så skulle man helst ta en full skopa, alltså¨två doseringar eftersom den skulle vara så svag. därför tänkte vi inte så mycket mera än att vi fortfarande skulle ta två doseringar på den nya, sagt och gjort. Men efter en stund så började vi läsa lite på förpackningen och insåg att det kanske inte behövs en dubbel dos.. försent.
 
Denna bild är från i torsdags
Det var länge sedan jag fick känna mig såhär extremt överspeedad och fokuserad. Jag ville bara gå upp och slita i det tyngsta som fanns och göra alla övningar som går att göra. Skön känsla. Så det blev rygg, biceps och armbrytning. Började med stående rodd som slutade med 126 kilo.. och sedan viktade "chins" ( chins fast med handflatorna mot sidorna ), bicepscurl, avslutade med armbrytning. svetten rann något otroligt och jag var helt blöt men ville bara köra med och mer, enormt bra pass!
 
var uppe till klockan 04.00 och hade lite problem att sova, men värt vare!
 
StrongerThanYesterday
Kategorier: Träning; | Ingen har kommenterat än bli den första!