stysebastiansjodin.blogg.se

2013-05-29
07:57:00

Shoulders
 

2013-05-28
22:19:00

Händelserik tisdag!
Ryssträning på morgonen och Axlar runt middagstid, fy vilken puump! älskar dessa pass.
Dessutom så såg vi på den absolut bästa sport filmen genom tiderna, ROCKY IV!



Skickade även in ansökan till VM som är i Polen den 1-7 September. Det känns på riktigt nu :)
Hur mycket bättre kan det bli?

2013-05-28
07:56:00

Älskar träning!
Fy vad jag uppskattar att man får träna det första man gör på dagen. Längtar verkligen till dessa dagar, att få ta ut sig max och sedan sitta och ha den känslan resten av dagen. Sitter just nu och läser på Aldrig Vilas blogg och dricker Celsius. Idag är det Ryssträning som gäller, armarna kommer få stryk!

igår körde jag armbrytning och Biceps/Triceps på lokalen, enormt roligt och passet gick jätte bra. Dessutom så samlade vi oss alla som ska dra iväg på VM, vi blir ungefär 11-15 stycken här från Storuman. Vi snackade lite om träningsupplägg/kost/sömn osv... fy så taggad man är nu!

2013-05-26
22:59:00

Natti Natti!
Nu äre dags för sängen! Har alldeles nyss skickat iväg en beställning från MMsports, Ikväll gymmade jag och Victoria bröst. Ligger just nu i den fas där jag kör 8-12 repetitioner och 3-5 set, alltså uppbyggnad. Imorgon starta allt på riktigt. 15 veckor kvar!


2013-05-26
08:33:00

Inget gym i helgen!
Har inte förnyat mitt gymkort här i Lycksele än, så inge gymträning i helgen. Känns väldigt konstigt eftersom jag alltid tränat gym på helgen. Men istället så har jag kört sprinter både Fredag, Lördag och idag! Brorsan har följt med både Lördag och söndag, härligt!

Igår kväll blev det:
8sek Max, 3 Minuters vila X 8
Blödade biceps med 200 reps på varje arm med 4 kilo

Imorse blev det

8sek Max, 3 Minuters vila X 7

Snart blire jobb :)

2013-05-25
18:02:00

Första Arbetsdagen
Då var första arbetsdagen förbi, nu bara hela sommaren kvar ;)

Enormt fin dag med sol! här är två bilder från igår kväll. då körde jag lite "bål" träning

2013-05-24
15:39:00

Sprinter!
Att bryta arm utomhus är mycke roligare än inomhus! Vi lyfte ut borden igår i det strålande vädret :-D älskar storumanarmsport!

I dag vare ryssträning som gällde fast den hoppade jag över och körde sprinter och genomblödning av armarna istället, eftersom då får jag in blod och återhämtningen blir snabbare.

Körde 6 stycken sprinter där man körde 8 sekunder max följt av 3 minuter vila. Det betyder att jag kör bara den första fasen som är kreatinet och övergår sedan till glukosen. Eftersom armbrytning handlar främst om just de första 8 sekunderna så äre en väldigt smart metod :-)

2013-05-22
22:10:00

Så himla härligt!
Hur mycket bättre kan det bli?

Strålande väder och jätte varmt! klart man passar på att gymma lite utomhus. dessutom blev det en sväng å gå ikväll :)

Som sagt, Ben.. vad hemskt! att kombinera ett tillskott som ska ge ökad pump och tunga marklyft kanske inte är optimalt. Man blev svimfärdig efter varje repetition, men skönt ändå. Efter Benböj å marken så gick vi ut och körde utfallsgång och Raka marklyft. utomhus är så härligt!


Jag och Jonathan lyxade till med BBQ Marinerad fransyska, broccoli å Ramlösa smak Ananas

2013-05-22
13:53:56

svårt att förstå allvaret!
Sitter och dricker lite kaffe och Zero, coffein!! :-D idag blire å mosa ben!

Jag sitter och spånat över träningen fram till VM. Och det känns svårt att verkligen inse hur seriöst allt är. Från och med måndag äre 15 veckor av träning som gäller :-)

2013-05-19
08:58:50

snart är det slut...
Nu är vi inne på sista dagen, hela denna helg har varit enormt rolig! Kroppen skriker av träningsverk, precis som den ska göra efter sånna här helger. Igår så höll janis och hans fru i träningen och pratade om träning och kost. Mycket intressant!

2013-05-16
20:12:00

framme för vi ska bo
Nu är vi framme! Vilket sommarväder de är här alltså! Sitter ute på altan nu och pratar å umgås. Köpte lite kvällsgötta :-) lokan smakade lite skumt

Kl 10 i morgon äre dags!

2013-05-16
14:25:00

timrå
Snabbstopp i timrå! Grymt väder

2013-05-16
10:06:00

träningsläger i Gävle!!
Nu är jag påväg till gävle på träningsläger med en armbrytarbuss från Storuman! Ska bli jäkligt roligt. Lägger upp bilder lite då och då här på bloggen :-)

Lägret börjar i morgon kl 10.00 och håller på hela helgen och många av sveriges bästa brytare i respektive viktklass kommer vara där. Taggad!

2013-05-07
18:33:00

Dagens samhälle!
Varför ska det vara så svårt att hitta Mat i affären.. Dagens samhälle är helt upp och ner. Man ska äta nyttigt men då finns det inget i affärerna heller. Riset och potatisen är onyttigt, Ris innehåller gluten och gluten är klister för tarmarna och därför kladdar tarmen igen av det. Potatisen är blixtsnabba kolhydrater som sätter igång insulinet alldeles för mycket. Kycklingen får leva på vetepellets och då får massa sjukdomar som vi sedan ska äta köttet av. Bladgrönsakerna, spenat, broccoli med mera är jätte nyttig men då behöver man äta över 5 kilo om dagen... ica har spenat i 65 grams påsar för 10-15 kronor.. Hur har samhället tänkt egentligen?.. och här ska man träna varje dag och utvecklas.

Bästa sättet är nog att inte gå för djup in på allt det här men jag tycker verkligen hela samhället borde tänka om. Näringen i all mat har sjunkit enormt under de senaste 100 åren.. allt ska gå fort och enkelt men det som har hänt är att man har utarma jorden så mycket att näringen försvinner..

känns som detta inlägg blev lite negativt men då fortsätter jag med att skriva om min egen form istället. Tycker den börjar se väldigt bra ut, eller vad tycker ni?`enormt kul! Igår bröt vi arm tills musklerna sa upp sig, sen i morse fick man kliva upp och avnjuta en Celsius inför ryssträningen :)
hur mycket bättre kan det bli?


2013-05-03
10:02:00

Styrka eller Teknik
Den klassiska frågan man får när det gäller armbrytning, Äre styrka eller teknik?

Det ä en bra fråga, Enligt mig så skulle jag säga Teknik. Men självklart måste man också vara stark, Om man möter en motståndare och båda är i stort sätt lika stark så är de tekniken som avgör. Om jag möter en motståndare och jag förlorar jätte stort mot honom, och sen möter han en annan person som han då förlorar mot som jag då vinner jätte lätt över.

Så jag skulle säga att tekniken betyder mest!

2013-05-01
16:35:54

Cykelväder!
Grymt vilket härligt väder de är ute idag! Därför tog jag fram Sportcykeln och tog en runda. Tänkte också att det skulle kunna va nyttigt att få blodgenomströmning i hela kroppen. Rundan blev ungefär tre mil, lite annorlunda träning jämfört vad man är van med. Hur mycket bättre kan de bli?


2013-05-01
13:58:00

Valborg
Igår var det ju Valborgsfirande och det blev en hel del mat och festande på kvällen. Rolig kväll. Och ja, jag dricker alkohol ibland de ä inget att hålla hemligt. Men nu blire inge sådant på ett bra tag, mer fokus på träningen! Jag lever för att ha roligt, man kan ha roligt på så många olika sätt. träna, umgås med folk, grilla, ja allt man tycker är kul helt enkelt.

Men jag kan ju tycka att man kan hålla sig borta från alkohol för vi vet alla att det egentligen är ett gift för kroppen å allt... så varför blev det så att jag drack igår. Kan egentligen inte svara på den frågan, kanske ville jag bara slappna av mentalt eller nått.. Men som sagt, jag har inget emot folk som dricker eller så, alla gör som dom vill.

Jag dömer ingen. Jag är ingen som klankar ner på folk eller som tittar över huvudet på folk. Jag är inte bättre än någon annan. Så fokusera på det som ä positivt och de du tycker ä kul! njut av livet, och ställ frågan.

Hur skulle jag vilja att mitt liv såg ut?

Kommentera gärna och fråga om vad som helst! jag svara så gott ja kan :)