stysebastiansjodin.blogg.se

2013-05-07
18:33:00

Dagens samhälle!
Varför ska det vara så svårt att hitta Mat i affären.. Dagens samhälle är helt upp och ner. Man ska äta nyttigt men då finns det inget i affärerna heller. Riset och potatisen är onyttigt, Ris innehåller gluten och gluten är klister för tarmarna och därför kladdar tarmen igen av det. Potatisen är blixtsnabba kolhydrater som sätter igång insulinet alldeles för mycket. Kycklingen får leva på vetepellets och då får massa sjukdomar som vi sedan ska äta köttet av. Bladgrönsakerna, spenat, broccoli med mera är jätte nyttig men då behöver man äta över 5 kilo om dagen... ica har spenat i 65 grams påsar för 10-15 kronor.. Hur har samhället tänkt egentligen?.. och här ska man träna varje dag och utvecklas.

Bästa sättet är nog att inte gå för djup in på allt det här men jag tycker verkligen hela samhället borde tänka om. Näringen i all mat har sjunkit enormt under de senaste 100 åren.. allt ska gå fort och enkelt men det som har hänt är att man har utarma jorden så mycket att näringen försvinner..

känns som detta inlägg blev lite negativt men då fortsätter jag med att skriva om min egen form istället. Tycker den börjar se väldigt bra ut, eller vad tycker ni?`enormt kul! Igår bröt vi arm tills musklerna sa upp sig, sen i morse fick man kliva upp och avnjuta en Celsius inför ryssträningen :)
hur mycket bättre kan det bli?


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: